Se lucreaza la soseaua de centura

Se lucrează la şoseaua de centură

 

          Proiectul de „Reabilitare a infrastructurii de transport între A1-DN7-DJ702" este în etapa de implementare.

          Prin acest proiect, finanţat din fonduri Phare, se construieşte o şosea de centură care face legătura între oraşul Topoloveni şi Autostrada Bucureşti-Piteşti, şosea de centură care va deservi întreg bazinul Cârcinovului, inclusiv zona industrială aflată în dezvoltare la marginea oraşului Topoloveni, în lunca Argeşului.

Lucrările de reabilitare a infrastructurii de transport presupun refacerea drumului existent pe o lungime de 8 km pe teritoriul oraşului Topoloveni şi al comunei Căteasca şi construirea unui pod peste râul Argeş-  punctul Balastieră, între aceste două localităţi.

          Până în prezent, de la începerea lucrărilor (august 2008), s-au derulat mai multe faze determinante privind pregătirea carosabilului în vederea asfaltării - săpături în corpul drumului, fundaţii balast, umpluturi de pământ, balast stabilizat cu ciment, profilare şanţuri, etc.

Lucrările au acoperit mai mult de jumătate din lungimea traseului, fiind efectuate atât pe teritoriul oraşului Topoloveni, cât şi pe cel al comunei Căteasca. Totodată a început şi construcţia podului peste râul Argeş.

Termenul de finalizare a acestui proiect este estimat a fi în luna martie 2010.

Visitors:1621122