Planificare strategica si urbanism

Planificare strategică şi urbanism - priorităţi pentru comunitate

 

 

          Reprezentanţii Grupului de Dezvoltare Locală (GDL) Bucureşti au fost prezenţi la Topoloveni la inceputul acestei săptămâni, 06-07.04.2009, pentru a acorda consultanţă comunităţii şi administraţiei publice locale în informarea şi consultarea publicului pe probleme de dezvoltare locală şi urbanism.

          Această acţiune face parte dintr-un program naţional de sprijinire a administraţiilor publice locale, program în care a fost selectat si oraşul Topoloveni, fiind finanţat de CEE Trust -Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe.

          Marţi, 07.04.2009, la sala de şedinţe a Primăriei Topoloveni, consultanţii GDL împreună cu primarul Gheorghiţă Boţârcă, reprezentanţii ONG - Asociaţia Consorţiul Zonal Topoloveni (CZT), echipa operativă de lucru şi invitaţi din comunitate (mediu de afaceri, educaţie, consilieri locali, asociaţii de proprietari) au pus la punct detalii privind elaborarea Regulamentului - cadru de participare a populaţiei la activităţile de dezvoltare a localităţii şi de urbanism.

          În urma discuţiilor s-a stabilit ca acest regulament să fie finalizat până la sfarsitul acestei luni, urmând a fi supus dezbaterii publice în a doua jumătate a lunii mai.

Visitors:1621162