Consultanta pentru planificare strategica si urbanism

Reprezentanţii Grupului de Dezvoltare Locală (GDL) Bucureşti vor fi prezenţi la Topoloveni pentru a acorda consultanţă comunităţii şi administraţiei publice locale în informarea şi consultarea publicului pe probleme de dezvoltare locală şi urbanism.

          Această acţiune face parte dintr-un program naţional de sprijinire a administraţiilor publice locale, program în care a fost selectat si oraşul Topoloveni, fiind finanţat de CEE Trust -Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe.

          Astfel, joi, 21.05.2009, ora 10.00, la sala de şedinţe a Primăriei Topoloveni, consultanţii GDL împreună cu primarul Gheorghiţă Boţârcă, reprezentanţii ONG - Asociaţia Consorţiul Zonal Topoloveni (CZT), echipa operativă de lucru şi invitaţi din comunitate (mediu de afaceri, educaţie, consilieri locali, asociaţii de proprietari) vor pune la punct detalii privind elaborarea Regulamentului - cadru de participare a populaţiei la activităţile de dezvoltare a localităţii şi de urbanism.

          Urmează ca acest regulament să fie supus discuţiilor şi aprobării în şedinţa consiliului local de la sfârşitul acestei luni.

Visitors:1621109