A început construcţia pentru centrul de îngrijire a copiilor

 


          Oraşul Topoloveni a semnat contractul de lucrări nr. 6666 din 24.08.2011 cu SC Construct Eci Company 2000 SRL, având ca obiect ”Executare lucrări civile : construcţii, instalaţii electrice şi sanitare, montaj echipamente, branşamente, amenajări exterioare Construcţie Centru de îngrijire de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc Topoloveni, judeţul Argeş”.
          Sediul Centrului de îngrijire de zi va fi o construcţie nouă situată pe strada Maximilian Popovici, nr.4. Amplasamentul corespunde scopului de a se înfiinţa Centrul din mai multe motive, printre care : terenul propus este plan şi corespunde din punct de vedere tehnic pentru realizarea lucrărilor de construcţie a unei clădiri noi; se asigură racordarea la toate utilităţile necesare cu costuri relatic scăzute; este situat în zona centrală a oraşului, accesibil grupului ţintă şi membrilor comunităţii. 
           Lucrările de construire a clădirii (parter + etaj mansardat) pentru subproiectul „Centru de îngrijire de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc - oraşul Topoloveni” sunt în derulare. Pentru a asigura funcţionarea Centrului de îngrijire de zi vor fi create următoarele spaţii: o cameră de zi tip club, destinată activităţilor recreative şi de socializare; o cameră pentru activităţi educaţionale; un hol; o cameră destinată sălii de mese; un oficiu aferent sală de masă; o cameră de psihologie/logopedie; o cameră pentru centrala termică; o cameră birou personal; grup sanitar persoane cu dizabilităţi; grup sanitar băieţi; grup sanitar fete; un hol. 
           Obiectivul, , este parte componentă a proiectului „Servicii comunitare de prevenire a separării copilului de familia sa şi instruirea personalului aferent”, implementat la nivel naţional de către ANPDC.

 

 

Visitors:1620574