COMUNICAT DE PRESĂ privind organizarea Conferinţei de Prezentare a Rezultatelor Proiectului -Antreprenoriatul, de la idee la succes-

 


Nr.143 din 15.06. 2012

Descarca Document

COMUNICAT DE PRESĂ
privind organizarea 
Conferinţei de Prezentare a Rezultatelor Proiectului
 „Antreprenoriatul, de la idee la succes”

Axa prioritară 3 – „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”
Domeniul major de intervenţie 3.1. – „Promovarea culturii antreprenoriale”
.
.
          Fundaţia pentru Promovarea Agriculturii şi a Economiei Regionale FAER Reghin-Mureş, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Economico-Socială (ADES) Curtea de Argeş, implementează proiectul „Antreprenoriatul, de la idee la succes” finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane în perioada iulie 2010 – iunie 2012. 
.
          Obiectivul general al proiectului este acela de a încuraja dezvoltarea durabilă prin promovarea culturii antreprenoriale în rândul micilor întreprinzători, a angajaţilor acestora şi a potenţialilor întreprinzători, inclusiv a tinerilor, care doresc să iniţieze o afacere în localităţi urbane sub 50000 de locuitori şi de a le facilita acestora un rol activ în viaţa comunităţilor, prin sprijinirea lor în iniţierea, dezvoltarea şi mai buna gestionare a micilor afaceri şi a ocupării pe cont propriu.
.
          Proiectul s-a implementat cu succes  în 18 localităţi din 4 judeţe - Argeş, Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Suceava. În fiecare judeţ a fost înfiinţat şi funcţionează un Centru Judeţean pentru Sprijinirea Antreprenoriatului. 
O echipă de proiect de 18 persoane entuziaste şi profesioniste a organizat şi oferit, celor peste 1800 persoane din grupul ţintă care au beneficiat de activităţile proiectului, servicii de instruire antreprenorială (cursuri, informări, studii de caz, vizite de studiu, consultanţă).  
.
          „Nu pot folosi decât superlativul absolut referitor la întreaga activitate derulată în cadrul proiectului – ca organizare, calitatea prestaţiei lectorilor, utilitatea cursurilor. Tot ceea ce s-a întâmplat a fost excepţional!” a precizat o participantă la cursuri. Studiul de impact al proiectului a evidenţiat „impactul pozitiv pe care l-au avut activităţile proiectului asupra grupului ţintă” şi faptul că „şi după finalizarea proiectului, activităţile derulate în cadrul acestuia vor continua să aibă efecte asupra grupului ţintă.” 
.
Conferinţa de Prezentare a Rezultatelor Proiectului se va desfăşura astfel:
.
Localitatea Ziua Intervalul Orar Locatia
Topoloveni 21.06.2012 16:00 - 19:00 SC VALMAR SRL
.
         Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi. Coordonatorul Centrului Zonal Argeș este Eugenia Mincă - telefon mobil: 0722 457 892, tel/fax: 0248 722083, e-mail: ades@adescda.ro, adresa: Curtea de Argeș, Str. 1 Decembrie 1918, Bl. F4, Sc. A, Et. 1, Ap. 3

 

Visitors:1621112